Kumppaniksi

Timbuktun takana -yrityksen keskeiset arvot ovat yhteistyö, kädentaidot sekä vastuullisuus. Uskomme suomalaisen kahvinjuontikulttuurin muutokseen: kahvista haetaan entistä yksilöllisempiä kokemuksia ja papujen alkuperään kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota.

Haluatko olla mukana kehittämässä suomalaista kahvinjuontikulttuuria yksilöllisempään ja vastuullisempaan suuntaan?

Timbuktun takana hakee suomalaisia yhteistyökumppaneita jotka ovat kiinnostuneita hyvästä kahvista ja palvelusta, Afrikasta ja Afrikan historiasta ja kulttuureista sekä vastuullisesta yritystoiminnasta.  Tavoitteena on luoda kumppanuuksia sekä yritysten että järjestöjen suuntaan. Tehdään yhdessä suomalaisesta kahvikokemuksesta entistä parempaa, ja annetaan sen kahville se arvo mikä sille on Suomessa perinteisesti aina kuulunut.

Markkinoilla oleva artesaanikahvi on esimerkki yhteistyön voimasta ja  kunnianosoitus paitsi afrikkalaisille laatukahveille myös Suomen kahvinjuontikulttuurille. Kyseessä on täysin käsityönä tehty laatukahvi: kahvi on kerätty, käsitelty ja lajiteltu käsityönä. Juuttikangassäkki on ommeltu Annalan juuttikankaasta Helsingin Niemikotisäätiössä. Kahvia on paahdettu sekä Porvoon Paahtimossa että syksystä 2017 lähtien Lahden Kahiwa-paahtimossa.  Etiketin on suunnitellut Pasi Virtakari.


Timbuktun takana -kumppanit

Lähikahvila Annie Lahdessa

161028-annie_120

Vuosina 2016-2017 Timbuktun takana yhteistyökumppanina ja jakelulijana toimi Lähikahvila Annie joka toimi viime joulukuuhun saakka yritys- ja kulttuurikeskus Malskin aulassa Lahdessa (Päijänteenkatu 9-11, 15140 Lahti).

161028-annie_067

 


Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää eri mahdollisuuksista.