Kumppaniksi

Timbuktun takana -yrityksen keskeiset arvot ovat yhteistyö, kädentaidot sekä vastuullisuus. Uskomme suomalaisen kahvinjuontikulttuurin muutokseen: kahvista haetaan entistä yksilöllisempiä kokemuksia ja papujen alkuperään kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota.

Haluatko olla mukana kehittämässä suomalaista kahvinjuontikulttuuria yksilöllisempään ja vastuullisempaan suuntaan?

Timbuktun takana hakee suomalaisia yhteistyökumppaneita jotka ovat kiinnostuneita hyvästä kahvista ja palvelusta, Afrikasta ja Afrikan historiasta ja kulttuureista sekä vastuullisesta yritystoiminnasta.  Tavoitteena on luoda kumppanuuksia sekä yritysten että järjestöjen suuntaan. Tehdään yhdessä suomalaisesta kahvikokemuksesta entistä parempaa, ja annetaan sen kahville se arvo mikä sille on Suomessa perinteisesti aina kuulunut.

Markkinoilla oleva artesaanikahvi on esimerkki yhteistyön voimasta ja  kunnianosoitus paitsi afrikkalaisille laatukahveille myös Suomen kahvinjuontikulttuurille. Kyseessä on täysin käsityönä tehty laatukahvi: kahvi on kerätty, käsitelty ja lajiteltu käsityönä. Juuttikangassäkki on ommeltu Annalan juuttikankaasta Helsingin Niemikotisäätiössä. Kahvi on paahdettu Porvoon Paahtimossa ja pakattu Lahdessa. Etiketin on suunnitellut Pasi Virtakari.


Timbuktun takana -kumppanit

Lähikahvila Annie Lahdessa

161028-annie_120

Lähikahvila Annie on pieni, kodikas ja positiivisesti erilainen kahvila! Lähikahvila Annie sijaitsee yritys- ja kulttuurikeskus Malskin aulassa Lahdessa (Päijänteenkatu 9-11, 15140 Lahti). Arkipäivisin Lähikahvilasta saa maistuvia lounaita, itse leivottua tuoretta sämpylää, herkullisia leivonnaisia sekä tietysti Timbuktun takana -kahvia. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia tuotteita.

Yritys- ja kulttuurikeskus Malskin tapahtumien aikataulujen mukaan Lähikahvila on välillä myös viikonloppuisin auki. Lähikahvila Anniesta voi tilata myös suolaiset ja makeat tarjottavat esimerkiksi kokouksiin tai kodin illanistujaisiin.

Lähikahvila Annien löydät myös Facebookista.

161028-annie_067

 


Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää eri mahdollisuuksista.